Παράταση προθεσμίας ανακοινώσεων μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου του Τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ, για την πιο άνετη υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής με ανακοίνωση στο Συνέδριο, αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των απαιτουμένων στοιχείων, προς την ηλεκτρονική διεύθυνση της γραμματείας του ΣΑΔΑΣ Τμήματος Αττικής (tmattikissp@gmail.com ή tmattikissp@tee.gr), μέχρι την Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017.

Η Οργανωτική Επιτροπή όρισε επίσης την 30 Νοεμβρίου 2017 ως προθεσμία για την κατάθεση του γραπτού κειμένου των ανακοινώσεων, ώστε να συμπεριληφθούν στην δημοσίευση των πρακτικών του Συνεδρίου. Το κείμενο αυτό δεν θα πρέπει να υπερβαίνει (συμπεριλαμβανομένων των τίτλων, των υποσημειώσεων, των παραπομπών και λοιπών λέξεων), τις τρεις χιλιάδες λέξεις.

Τα απαιτούμενα στοιχεία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής υπενθυμίζουμε ότι είναι:
1.     Τίτλος της ανακοίνωσης
2.     Περίληψη της ανακοίνωσης, έκτασης μεταξύ 250 έως 300 λέξεων.
Στην περίληψη μπορεί να περιλαμβάνεται ενδεικτικά και μια ευρύτερη σκοπούμενη θεωρητική περιοχή αναφοράς της ανακοίνωσης.

3.     Στοιχεία του ενδιαφερομένου: Ονοματεπώνυμο, ακαδημαϊκό τίτλο, επαγγελματική απασχόληση, ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι:
Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα του συνεδρίου με παρουσίαση ανακοίνωσης είναι 20 ευρώ.
Η προβλεπόμενη διάρκεια εκφώνησης των ανακοινώσεων είναι 10 λεπτά περίπου.
Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου θα διαμορφώσει τις τελικές ενότητες κατά τις οποίες θα παρουσιαστούν οι ανακοινώσεις που θα κάνει αποδεκτές, για να προσεγγιστεί και να αναπτυχθεί το θέμα του Συνεδρίου.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s